Marius Tucă Show, cu părintele Constantin Necula și medicul Vasile Astărăstoae, miercuri, 14 octombrie, de la ora 19.00, la Aleph News

14 Oct 2020 | scris de A.A.
Marius Tucă Show, cu părintele Constantin Necula și medicul Vasile Astărăstoae, miercuri, 14 octombrie, de la ora 19.00, la Aleph News

”Marius Tucă Show”, miercuri, 14 octombrie, de la ora 19.00. Invitați sunt părintele Constantin Necula și prof. dr. Vasile Astărăstoae.

Părintele Constantin Necula vorbește despre sărbătoare de azi, Sf. Parascheva, și despre pelerinajul anulat din cauza pandemiei. Această tradiție întreruptă acum prima oară din 1641, transforma în fiecare an Iașul, în data de 14 octombrie, în cel mai mare centru de pelerinaj din țară. Acum, avem o sărbătoare în stare de alertă.

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae, care va merge la moaștele Sfintei Parascheva, pentru că este din Iași și are voie, ne explică dacă sunt justificate sau nu aceste restricții, dar și altele, ca de exemplu alba neagra cu închisul și deschisul teatrelor și restaurantelor. Cum arată viitoarele luni de toamnă-iarnă cu acest Coronavirus ne spune prof. dr. Vasile Astărăstoae.

Unul dintre cei mai iubiți preoți și unul dintre cei mai respectați medici, față în față cu Marius Tucă, în direct, la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro.

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră