EXCLUSIV Marius Tucă Show. Vlad Craioveanu și preotul Constantin Necula, în platoul Aleph News

03 Sep 2020 | scris de A.A.
EXCLUSIV Marius Tucă Show. Vlad Craioveanu și preotul Constantin Necula, în platoul Aleph News

Te invităm la o ediție specială ”Marius Tucă Show”, joi, 3 septembrie, de la ora 20.30.  Prezent în platoul Aleph News – cu un suflu și un look nou – vorba aceea, nu contează cât de lung ai părul – Vlad Craioveanu povestește cum a fost reîntoarecea sa în lumea televiziunii, după 30 de ani în care a preferat să-și țină fanii aproape, dar pe calea undelor.

Craioveanu vorbește despre ȘTIU, singurul program de știri sub formă de show din cadrul stației Aleph News, dar și despre ce înseamnă pentru el să facă parte din acest nou proiect media.

Avem parte și de o întâlnire emoționată cu preotul Constantin Necula, prezent în premieră în platoul Aleph News. Acesta vorbește despre cum a supraviețuit biserica pandemiei, dar și despre bucuria reîntâlnirii cu oamenii.

Nu va lipsi nici invitatul surpriză al emisiunii! Rămâneți aproape și îl veți descoperi! O ediție “Marius Tucă Show” pe care nu vrei să o ratezi, joi, 3 septembrie, începând cu ora 20:30, la Aleph News, pe alephnews.ro și miscareaderezistenta.ro.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră