Ediție specială ”Marius Tucă Show”, miercuri 2 septembrie, de la ora 20:30. Invitați Lidia Buble, Daria Tucă, Marius Manole.

02 Sep 2020 | scris de A.A.
Ediție specială ”Marius Tucă Show”, miercuri 2 septembrie, de la ora 20:30. Invitați Lidia Buble, Daria Tucă, Marius Manole.

”Lidia Buble, apariție incendiară în sala de sport!”

”Lidia Buble, sărut cu un bărbat celebru din showbiz. Cântăreața a dat cărțile pe față”

”Fanii Lidiei Buble au tras o sperietură pe cinste! Cum s-a filmat artista, pe Tik Tok: Omu păiangăn”.

Toate acestea la Marius Tucă Show? Nu! La Marius Tucă Show e despre altceva! Lidia Buble vorbește despre muzică în această seară.

Daria Tucă din Londra povestește cum e scoala în capitala Marii Britanii și ce a însemnat pentru ea această vacanță prelungită. Un dialog tată-fiică, în noul format Marius Tucă Show.

Marius Manole și Marius Tucă, din nou împreună la microfoane. De la Smart Radio la Aleph News. Marius îi spune lui Marius și ne spune nouă cum vede el întoarcerea artiștilor pe scenă, după șase luni de pauză, cum vor fi spectacolele în anul pandemic 2020. Un duet celebru și un invitat surpriză.

O ediție “Marius Tucă Show” pe care nu vrei să o ratezi, miercuri, 2 septembrie, începând cu ora 20:30, la Aleph News, pe alephnews.ro și pe miscareaderezistenta.ro.

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră