După 20 de ani, Revelionul ProTv bate Revelionul Antena

01 Ian 2022 | scris de A.V.
După 20 de ani, Revelionul ProTv bate Revelionul Antena

După 20 de ani de supremație, Revelionul prezentat de Dan Negru este învins de cel de la ProTV, scrie editiadedimineata.ro.

Show-ul oferit de PRO TV a fost lider absolut de audiență. A înregistrat 13.3 puncte de rating și 33.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce Antena 1 a avut 10.0 puncte de rating și 25.4% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.0 puncte de audiență și 35.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8.1 puncte de rating și 26.4% share, anunță protv.ro.

Calculele sunt făcute pentru intervalul 22.00 – 02.00

Ce au propus televiziunile?

ProTV a aliniat în programul de Revelion vedetele știrilor, cărora li s-au adăugat celebrități din divertisment sau emisiunile postului precum Andra, Inna, Horia Brenciu, Carmen Tănase, Mihaela Rădulescu, Carla’s Dreams, Smiley, Andi Moisescu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Lora, Matilda Pascal Cojocărița și mulți alții. Prezentatorii serii au fost Pavel Bartoș și Raluka.

Antena 1 a venit cu un Revelion cu măști cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Selly şi momente inspirate din serialele la modă: concursuri Squid Game sau Casa del Papel.

De specificat că la miezul nopții 2,1 milioane de români se uitau la Antena 1, în timp ce 2,07 se uitau la ProTV. Pe segmentul urban, clasamentul a fost invers.

Locurile 3-10

Pe locurile următoare s-au plasat revelioanele transmise de Kanal D și România TV (la distanță foarte mică).

În Top 10, în ordine s-au mai aflat TVR1, Național TV, Antena 3, Prima TV, Antena Stars ți ETNO. (target național)

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră