Cele mai mari dezastre inginerești. Cum naiba le putem repara?

07 Aug 2015
Cele mai mari dezastre inginerești. Cum naiba le putem repara?
Până și cele mai sclipitoare minți pot să greșească. De la un aeroport care se scufundă în ocean, un drum de câteva milioane de dolari care nu duce nicăieri, până la turbine eoliene care riscă să se prăbușească în mare și cel mai mare utilaj de forat tuneluri, rămas blocat în subteran, noua emisiune “Erori tehnologice” remediate explică științific de ce aceste idei atât de importante au evoluat dezastruos.

Justin Cunningham, jurnalist de top, specializat pe domeniul tehnologic, cu studii de inginerie aerospațială, își asumă misiunea de a dezvălui cele mai impresionante greșeli tehnologice, alături de soluțiile găsite pentru repararea lor. Noua emisiune va avea premiera pe Discovery Channel, sâmbătă, 22 august, de la ora 20:00.

În fiecare episod, Justin și echipa lui explorează cele mai cutremurătoare dezastre inginerești produse vreodată în toată lumea și descoperă soluțiile ingenioase găsite pentru fiecare caz. Justin străbate globul, călătorind prin Scoția, Brazilia, Italia, Japonia și nu numai, ca să prezinte cele mai captivante proiecte greșite și apoi refăcute.

“Au fost momente în care am rămas efectiv cu gura căscată, uluit de ceea ce vedeam și de efectele dezastruoase asupra comunității locale. Oamenii care au reușit să rezolve asemenea probleme sunt o sursă de inspirație pentru noi toți și consider că a fost un privilegiu să pot să lucrez cu ei și să învăț de la ei, pentru fiecare proiect în parte,” a spus prezentatorul programului.

Pentru un plus de amuzament, Justin întocmește un “Top 5” personal în categoria “Demolări dezastruoase” până la “Greșeli în lupta pentru cucerirea spațiului”.
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră