Denise Rifai revine la TV. Cu ce post a bătut palma

15 Iul 2020 | scris de A.V.
Denise Rifai revine la TV. Cu ce post a bătut palma

La doar câteva luni după ce a părăsit Realitatea Plus, Denise Rifai revine pe micile ecrane, întregind echipa unui post TV de top, scrie playtech.ro.

Jurnalista a anunțat că se va implica în „cel mai spectaculos proiect media al anului“, care va avea un format cu totul special pentru milioanele de urmăritori ai postului.

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai“, a declarat aceasta.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Denise Rifai a promis telespectatorilor că, începând din toamnă, aceștia se vor putea bucura de o experiență memorabilă alături de ea.

„Și Acum, TADAAAAM!

Și să ne vedem cu bine, căci avem treabă multă!

PS: Vă aștept pe toți să-mi fiți alături și vă promit că este cel mai spectaculos proiect media al anului!
Ne vedem curând!“, a notat vedeta pe Facebook.

Jurnalista are o vastă experiență în media, fiind, de-a lungul timpului, prezentator de radio, reporter, prezentator, moderator și, mai apoi, realizator de emisiune de știri și talk-show. 

Aceasta a demisionat de la Realitatea Plus la finele lunii mai, după o colaborare de aproape un deceniu. Motivul l-au reprezentat schimbările editoriale care nu au fost tocmai pe placul ei.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră