Andrei Huțuleac şi-a găsit pereche la "Matinalul fără nume" de la Smart FM

05 Ian 2017 | scris de Cristi Semeghin
Andrei Huțuleac şi-a găsit pereche la

2017 îi aduce actorului Andrei Hutuleac - realizatorul matinalului "Fără nume", programat vineri la Smart FM - o parteneră de emisiune. Catinca Maria Nistor poate fi văzută pe scenă Teatrului Metropolis, dar şi ultimul film semnat de Nae Caranfil, care va apărea în cinematografe din 20 ianuarie, "6,9 Richter". Absolventă a UNATC, Catinca a jucat deja în numeroase piese de teatru şi iubeşte emisiunile radiofonice, astfel că a fost încântată să fie alături de Andrei Hutuleac, la Smart FM.

"Smart FM face parte din familia mea încă dinainte să existe, pentru că aici sunt oameni pe care îi iubesc, pe care îi respect, pe care îi admir, oameni care au o contribuţie în formarea mea - ei sunt Marius Tucă şi Rodica Mandache. Matinalul de vineri va fi o provocare pentru mine, dar şi un gând împlinit, el a venit natural în viaţă mea, la momentul potrivit şi mă găseşte pregătită, iar în compania lui Andrei, pe care îl cunosc şi îl urmăresc de câţiva ani ştiu sigur că sunt pe mâini bune şi că vom fi împreună echipa Smart, cu emoţie!", spune cu entuziasm Catinca Maria Nistor.

Andrei Hutuleac o va întâmpina cum se cuvine: "Mâine, Matinalul fără nume intră în anul 2017 cum se cuvine. Alături de mine în studio se va află entitatea feminină vulturianica, delfiniana, generaţională, Catinca Maria Nistor. Rămâne să vedem cât de îngăduitoare va fi cu noi Fortuna!", spune realizatorul emisiunii.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră