A murit Richard Harrison, ”The Old Man”, cunoscut publicului din serialul ”Așii amanetului”, de la History Channel

26 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
A murit Richard Harrison, ”The Old Man”, cunoscut publicului din serialul ”Așii amanetului”, de la History Channel Galerie foto (3)

Richard Harrison, mai cunoscut telespectatorilor serialului ”Așii Amanetului” (Pawn Stars), de la postul de televiziune History Channel, drept ”The Old Man” (”Bătrânul”), a murit luni dimineață, după o lungă luptă cu maladia Parkinson, a anunțat fiul său, Rick Harrison, potrivit CNN. Informația a fost postată și în pagina de Facebook a History Channel.

Rick Harrison, care a fost protagonist al serialului alături de tatăl său, a anunțat pe contul său de Instagram că Bătrânul a murit înconjurat de cei pe care îi iubea, relatează CNN.

Vedeta show-ului de televiziune avea 77 de ani.

”A fost eroul meu și am avut un noroc imens să am așa un tată cool, precum Bâtrânul. A trăit viața din plin și, prin intermediul show-ului ”Așii Amanetului”, de la History Channel, a ajuns la inimile oamenilor din toate colțurile lumii, învățându-i despre valoarea de a iubi familia, munca intensă și umorul”, a scris fiul său.

Harrison, născut în 1941, a făcut avere din amanetul său aflat la câţiva kilometri de Las Vegas şi deschis în 1989. A căpătat o faimă internaţională după ce a apărut în reality show, programul cu cea mai mare audienţă al postului History.

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră