La modă și elegant - TOP 3 jachete bărbați pentru toamnă și primăvară

28 Mar 2022 | scris de A.V.
La modă și elegant - TOP 3 jachete bărbați pentru toamnă și primăvară

Toamna și primăvara fără o jachetă de tranziție pot fi dificile. Când temperatura este prea mare pentru o jachetă caldă de iarnă, alege varianta mai ușoară. Jachetele de toamnă pentru bărbați te vor face să te simți comod și confortabil atât în ​​aprilie, cât și în octombrie. Veți găsi modelul perfect în magazinul Ozonee: indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferați.

Jachete de tranziție pentru bărbați matlasate - încă în top

Jachetele lejere matlasate sunt preferatele noastre. Și nu numai ale noastre! Este o alternativă convenabilă la o jachetă caldă de puf de iarnă, dar totuși ușoară și atemporală. Jachetele de tranziție pentru bărbați cu umplutură din puf pot fi găsite nu doar într-o versiune mai sportivă, ci și într-o variantă elegantă, cu guler ridicat. Jacheta de tranziție pentru bărbați cu glugă arată grozav cu un hanorac și blugi, în timp ce versiunea fără glugă este cea mai bună opțiune pentru un pulover și pantaloni chino, sau chiar o cămașă sau o jachetă.

Jachete de piele pentru bărbați de toamnă și primăvară

O altă opțiune sunt jachetele din piele și ramones atemporale. Aceasta este cu siguranță o variantă pentru pasionații de stil rock, dar nu numai: combinat cu un pulover va fi potrivit pentru cinema sau la o întâlnire, iar cu un tricou și pantaloni uzați, va arăta foarte bine la un concert. Acesta este un model universal care practic nu se demodează. Fermoarele, buzunarele și elementele de fixare caracteristice fac din jachetele de tranziție din piele pentru bărbați o soluție pentru multe ocazii care arată întotdeauna grozav.

Sau poate o jachetă de denim de tranziție pentru bărbați?

Varianta noastră preferată pentru toamnă și primăvară? Katana denim! Ne plac jachetele de tranziție pentru bărbați din denim, cu nasturi, din bumbac gros, de înaltă calitate. Buzunarele vor avea loc pentru tot ce ai nevoie, iar gulerul decorativ, de blană, va completa întregul look. O astfel de jachetă de tranziție se potrivește și multor seturi, dar nu recomandăm să o coafezi cu blugi: cât de mult este prea mult nesănătos.

Jachete militare de tranziție pentru bărbați, adică câteva cuvinte despre aviatori

Pilotul este o combinație deosebită între o jachetă Ramones și o jachetă din denim. De obicei este o jachetă de tranziție pentru bărbați din piele sau bumbac gros, care nu are o croială Ramones, ci un stil mai simplu de jachetă cu nasturi. Are si un guler de blana caracteristic. Cu o astfel de jachetă, merită să porți un tricou simplu, ochelari de soare într-o zi însorită și pantaloni negri. Nu ai nevoie de nimic altceva.

Sau poate un bombardier?

Un alt dintre preferatele noastre este jacheta bomber. Jachetele de toamnă pentru bărbați vin în multe croi, dar aceasta este extrem de îngrijită. O jachetă bomber este și o soluție bună pentru vară: va fi o alternativă grozavă la un hanorac, dar cu siguranță arată mai elegant. In magazinul Ozonee vei găsi atât jachete subțiri cat si usor izolate cu buzunare. Alege un model care se potrivește nevoilor tale și bucură-te: o jachetă atât de elegantă nu ar trebui să atârne singură în dulap!

Jacheta de tranziție pentru bărbați cu gluga sau fără, izolatoare sau usoară, din denim sau piele... Sunt multe opțiuni, dar este de la sine ințeles ca poți alege doar una. Vă recomandăm jachete matlasate de tranziție pentru bărbați din magazinul Ozonee.

Alte stiri din Life style

Ultima oră