Casa Barbie, în versiune reală, poate fi închiriată în Malibu, pe Airbnb (VIDEO)

23 Oct 2019 | scris de Bianca Maria Drug
Casa Barbie, în versiune reală, poate fi închiriată în Malibu, pe Airbnb (VIDEO) Galerie foto (3)

Celebra păpuşă Barbie, care vrea să marcheze împlinirea a 60 de ani în stil mare, îşi plasează legendara casă în versiune reală din Malibu (SUA), unde aproape totul este roz, pe platforma de închirieri Airbnb. Nici nu costă mult: 60 de dolari pe noapte, plus taxe.

Rezervările pentru a închiria casa, recreată în mărime naturală de compania Mattel în acest oraş californian, se vor deschide miercuri la 11:00 ora locală (18:00 GMT) doar pentru un sejur în perioada 27 - 29 octombrie.

 

Casa are trei nivele, cu două dormitoare şi două băi, precum şi o piscină cu tobogan roz în curte, o sală de gimnastică şi o sală de cinema.

"Pentru prima oară Barbie Malibu Dreamhouse este pe Airbnb!", asigură celebra păpuşă la profilul său de gazdă, unde promite că "amintirile vor dura toată viaţa" pentru oaspeţii care vor avea norocul să fie găzduiţi aici, în faţa cererii masive la care se aşteaptă Airbnb.

Potrivit fişei de prezentare a casei, cine doreşte să o închirieze va avea la dispoziţie timp de două nopţi întreaga vilă, care dispune de parcare, jacuzzi, bucătărie, wi-fi şi aer condiţionat, beneficiind totodată de lenjerie de pat, prosoape şi umbrele de soare purtând celebrul logo.

Oaspeţii vor avea de asemenea la dispoziţie ustensile de bucătărie şi o versiune în mărime naturală a celebrei garderobe a păpuşii, ce include salopetele sale emblematice, ţinutele sport sau costumul de astronaut, precum şi accesorii gen cască de motocicletă, ochelarii aviator sau şapca de poliţist.

Mobilierul, care face unele concesii în nuanţele de alb şi auriu, a fost selectat special pentru această ocazie, însoţit şi de electrocasnice de culoarea roz, tablouri, plăci de surf şi de alte ustensile din universul Barbie.

"Este o ocazie unică în viaţă, ceea ce înseamnă că Dreamhouse nu poate fi rezervată decât o dată", notează Barbie, care crede că vila sa este "locul perfect ca sursă de inspiraţie şi pentru a învăţa lucruri noi".

Păpuşa Barbie sărbătoreşte 60 de ani de la prezentarea ei pentru prima dată, la 9 martie 1959 de compania Mattel, la Târgul Internaţional de Jucării din New York.

În prezent a devenit o figură emblematică la nivel mondial, cu versiuni reprezentând diferite etnii, roluri sociale sau profesii, din care se vând anual 53 de milioane de exemplare în 150 de ţări.

Alte stiri din Life style

Ultima oră