Ce a decis Familia Regală în privinţa Palatului Elisabeta

12 Ian 2018
Ce a decis Familia Regală în privinţa Palatului Elisabeta

Familia Regală a României a luat o decizie în privinţa Palatului Elisabeta, anunţă, în exclusivitate, antena3.ro. Potrivit jurnaliştilor de la Antena3, Familia Regală a decis să părăsească palatul după data de 5 februarie.

În urmă cu două zile, Guvernul a dat aviz negativ propunerii de lege care prevedea acordarea Palatului Elisabeta Familiei Regale, reaminteşte antena3.ro.

Acum premierul Mihai Tudose a declarat că a primit solicitare de închiriere, însă reprezentanţii Familiei Regale spun cu totul altceva.

„Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect

.După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acționa conform legislației în vigoare. Majestatea Sa își manifestă speranța că parteneriatul cu instituțiile Statului va continua, pentru ca activitățile Familiei Regale în sprijinirea intereselor fundamentale ale României să aibă loc în viitor, așa cum s-a întâmplat de 20 de ani încoace.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, își reafirmă angajajmentul de a duce mai departe legământul tatălui său, Regele Mihai, față de Coroană și față de Națiune, în prezent și în viitor”, se arată în comunicatul Casei Regale oferit în exclusivitate pentru Antena3.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră