Un grup de „sabotaj” ucrainean a intrat pe teritoriul Rusiei și confruntările ar fi în curs, spune Moscova

22 Mai 2023
Un grup de „sabotaj” ucrainean a intrat pe teritoriul Rusiei și confruntările ar fi în curs, spune Moscova

Forțele ucrainene ar fi pătruns pe teritoriul Rusiei în regiunea Belgorod și confruntările cu forțele moscovite ar fi în curs, a declarat  guvernatorul regiunii, Vyacheslav Gladkov, pe canalul său Telegram, scrie BFMTV.

Autoritățile ruse au declarat luni că un grup de „sabotaj” ucrainean a intrat în regiunea Belgorod, la granița cu Ucraina, și că sunt în curs de desfășurare acțiuni pentru distrugerea acesteia, în mijlocul unei serii de atacuri asupra teritoriului rus.

„Un grup de sabotaj și recunoaștere al armatei ucrainene a intrat în districtul Graivoron”, la granița cu Ucraina și situat la aproximativ 65 de kilometri vest de orașul Belgorod, a declarat guvernatorul regional Vyacheslav Gladkov.

„Forțele Armate Ruse, alături de Grănicerii, Rosgvardia (Garda Națională) și FSB (Serviciile de Securitate) iau toate măsurile necesare pentru a elimina inamicul”, a adăugat Viaceslav Gladkov, într-un mesaj pe Telegram.

 Pe diverse canale Telegram, atât rusești, cât și ucrainene, circulă videoclipuri cu ciocnirile, inclusiv cu utilizarea elicopterelor.

Alte stiri din Externe

Ultima oră