Twitter va interzice link-urile către rețelele sociale concurente

19 Dec 2022
Twitter va interzice link-urile către rețelele sociale concurente

Într -un comunicat de presă publicat duminică, Twitter a anunțat că va interzice în curând publicarea de link-uri către rețelele sociale concurente, scrie CNews

„Twitter nu mai permite promovarea gratuită a anumitor rețele sociale pe Twitter”, se spune în declarație, care enumeră Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post și Nostr, precum și „linkuri către agregatori de rețele sociale precum linktr.ee, lnk. bio”, ca acum nedorit.

Astfel, utilizatorii care continuă această practică își vor vedea contul suspendat de pe platforma, deținută acum de miliardarul Elon Musk. 

„Dacă încălcările regulii rămân un act izolat sau o primă încălcare, putem lua o serie de măsuri, de la ștergerea unuia sau a mai multor tweet-uri până la blocarea temporară a contului, continuă Twitter în declarația sa, care afirmă că „orice recidivă va avea ca rezultat o suspendare definitivă”.

În plus, link-urile nu vor mai fi permise pe biografie sau pe numele ales de utilizator. 

Această decizie a păsării albastre vine la câteva zile după suspendarea mai multor conturi ale jurnaliştilor americani de la Washington Post, New York Times şi CNN. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră