Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a murit la trei luni după fiul său

26 Apr 2019 | scris de M.C.
Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a murit la trei luni după fiul său

Tatăl fotbalistului argentinian Emiliano Sala, de la F.C Nanstes, mort într-un accident de avion la 23 ianuarie anul acesta, a decedat vineri, în urma unei crize cardiace. Tatăl lui Sala, Horacio, avea numai 58 de ani, anunță Daily Mirror.

Horacio Sala a murit la 5 dimineața, în patul său, în urma unei crize cardiace, a anunțat familia. Soția sa a chemat o ambulanță, dar în ciuda intervenției echipajului, Horacio Sala nu a putut fi salvat.

Emiliano Sala, fost coechipier cu Ciprian Tătărușanula F.C Nantes, se afla la bordul unui avion privat, în drum spre Cardiff,  unde semnase un contract cu echipa Cardiff City.

Argentinianul de 28 de ani semnase cu Cardiff pentru 15 milioane de lire sterline şi fusese la Nantes pentru a-şi lua rămas bun de la coechipierii săi.

Emiliano Sala a transmis un mesaj audio pe un grup de Whatsapp, prietenilor argentineni, în timp ce se afla în avionul care a dispărut de pe radare, în care afirma că aparatul pare să se dezintegreze.

"Salut, fraţilor, ce faceţi, nebunilor? Frate, sunt mort (n.r. - de oboseală). Am fost aici, la Nantes, făcând lucruri, lucruri, lucruri şi lucruri, nu se mai terminau. Sunt într-un avion care pare să se dezintegreze şi merg la Cardiff. Mâine, începem şi după-amiază, încep antrenamentele cu noua mea echipă. Să vedem ce se întâmplă. Ce faceţi, fraţilor şi surorilor, sunteţi bine? Dacă nu aveţi veşti despre mine într-o o oră şi jumătate, nu cred că o să trimită pe cineva să mă caute pentru că nu mă pot găsi, dar ştiţi... Tată, cât de speriat sunt!", a spus Sala în mesaj, potrivit marca.com.

Potrivit L'Equipe, Sala a transmis un mesaj asemănător unui fost coechipier, Diego Rolan, care a confirmat informaţia pentru postul de radio uruguayan 1010AM.

Cadavrul lui Sala a fost găsit abia la trei săptămâni după accident, în avionul prăbușit în Canalul Mânecii. Corpul neînsuflețit al pilotului avionului, David Ibbotson, nu a fost găsit.

Mii de persoane au asistat la funeraliile tânărului fotbalist, în orașul său natal, Progreso.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră