Au sosit rezultatele autopsiei fotbalistului Emiliano Sala. Nu a murit înecat

11 Feb 2019 | scris de M.C.
Au sosit rezultatele autopsiei fotbalistului Emiliano Sala. Nu a murit înecat

Epava avionului dispărut deasupra Canalului Mânecii la 21 ianuarie, în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epavă trupul neînsufleţit al fotbalistului.

Cadavrul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Potrivit presei britanice, rezultatele autopsiei efectuate trupului neînsuflețit al fotbalistului au arătat că argentinianul nu a murit înecat, ci ca urmare a rănilor suferite după prăbuşirea avionului.

Rezultatele autopsiei au arătat că Emiliano Sala a murit din cauza rănilor la cap şi la piept.

AAIB, departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice, a precizat că un raport definitiv privind cauzele accidentului va fi publicat în următoarele şase luni, însă un raport preliminar va apărea în decurs de două săptămâni.

Familia fotbalistului Emiliano Sala a făcut un apel către autorităţi pentru ca acestea să continue căutările pentru găsirea pilotului David Ibbotson, relatează The Guardian.

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi de la FC Nantes, printre care și românul Ciprian Tătărușanu.

FC Nantes a anunţat, vineri, că va retrage tricoul cu numărul 9 purtat de Emiliano Sala, după decesul tragic al atacantului argentinian.

"Emiliano va face mereu parte din legendele care au scris istorie pentru Nantes", a scris clubul francez.

 

/p>

Alte stiri din Sport

Ultima oră