Primarul Londrei - anunț despre carantinarea orașului

08 Apr 2020 | scris de A.A.
Primarul Londrei  - anunț despre carantinarea orașului

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că nu se pune problema ridicării măsurilor drastice de izolare a populației londoneze, iar vârful curbei îmbolnăvirilor va fi atins peste o săptămână jumătate.

Londra reprezintă o zonă roșie a coronavirusului cu peste 224 decese înregistrate marți. 8 șoferi din transportul public londonez au decedat de la începutul epidemiei.

Într-un interviu acordat BBC News, Khan a declarat: ”Sunt în legătura permanentă cu experții. După acest interviu va avea loc o nouă ședință video cu Institutul Sănătății Publice din Anglia și cu Serviciul de Sănătate Publică din Londra. Experții sunt convinși să numărul cel mai mare de îmbolnăviri va surveni de abia peste o săptămână jumatate.”

”Suntem departe de a anunța că am depășit criza. În continuare înregistrăm un număr alarmant al îmblnăvirilor și deceselor”, a declarat edilul.

Acesta a adăugat că sunt mult prea mulți londonezi pe străzi, mulți încă se duc la muncă și și-a manifestat teama că nu au explicat foarte clar care sunt acele activități esemțiale care ar permite oamenilor să se îndrepte către locul de muncă., conform BBC News.

Alte stiri din Externe

Ultima oră