"Moartea cu coasa" a apărut la la Westminster Abbey în timpul încoronării regelui Charles: „Pe cine caută?”

07 Mai 2023
"Moartea cu coasa" a apărut la la Westminster Abbey în timpul încoronării regelui Charles: „Pe cine caută?”

Un videoclip de la încoronarea regelui Charles al III-lea la Londra care a fost distribuit pe scară largă arată o figură întunecată din congregația Abației Westminster, personaj care a fost descris pe rețelele de socializare drept „secerătoarea neagră” și „moartea cu coasa”, scrie Newsweek.

Regele Charles al III-lea a devenit cel de-al 40-lea monarh care a fost încoronat la Westminster Abbey alături de soția sa, regina Camilla, sâmbătă dimineață, în fața unei congregații care include lideri mondiali și membri ai familiilor regale de pe tot globul.

Un clip preluat din transmisiunea live a ceremoniei care arată un personaj îmbracat cu o pelerină neagră care trece sub RoodScreen al mănăstirii a fost editat și încărcat pe TikTok .

Mai observă cineva pe "Grim Reaper" la Westminster Abbey? a scris o persoană pe Twitter , obținând 2 milioane de vizualizări.

„L-am observat! Pe cine caută?” a răspuns o persoană.

„Diana se răzbună”, a spus un spectator.

„A sosit invitația de la Diana”, a glumit altul.

„Lizzy s-a întors cu rezervă de data aceasta”, a spus altcineva.

„Lizzy își vrea coroana înapoi”, a fost de acord altul, citat de New York Post

Când a fost contactată de Newsweek pentru clarificări, Westminster Abbey a identificat figura ca fiind un "verger", un membru al comunității Westminster Abbey care asistă la serviciile religioase dar care nu este membru al clerului.

@stxawbs NAH IT CANT JUST BE ME THAT SAW IT HELP FULL ON SIMS DEATH PERSON OMG #fyp #blowup #foryou #coronation #charles #kingcharles #run #funny #getthisviral #charlescoronation #6thmay2023 #6thmay ♬ son original - Netic.s it's your choice

Alte stiri din Externe

Ultima oră