Ministrul Culturii din Norvegia și-a aratat sânii pe scenă în solidaritate cu comunitatea LGBTQ

30 Iun 2024
Ministrul Culturii din Norvegia și-a aratat sânii pe scenă în solidaritate cu comunitatea LGBTQ

Ministrul norvegian al Culturii și Egalității, pakistaneza Lubna Jaffery, a fost numită miercuri cel mai important aliat al oamenilor "queer" LGBT. Ea si-a aratat sânii în timpul unui eveniment dedicat lunii "mândriei",scrie ziarul norvegian NRK

Marți, ministrul Culturii și Egalității, Lubna Jaffery (Ap) a fost numită „fag hag” din acest an în timpul evenimentului Skeiv Preik de la Salt din Oslo. Termenul este adesea folosit pentru femeile cărora le place să iasă cu bărbați gay.

- Sunt foarte recunoscătoare că am fost numită "fag hag" din acest an, în timpul Mândriei de la Oslo, înaltul patron al comunitatii LGBTQ. Este o mare onoare, spune Jaffery.

Drept mulțumire, ea a oferit "puțin" din ea însăși.

În timpul prezentării, ea și-a ridicat bluza și și-a arătat sânii, în uralele publicului.

- Atât în ​​calitate de ministru al Culturii și Egalității, cât și acum înalt patron al queers sunt îngrijorata că aceste persoane ar trebui să se simtă în siguranță și libere, aceasta a fost o mică contribuție.

Prim-ministrul Jonas Gahr Støre este pozitiv în privința acestui gest

- Lubna este o persoană încrezătoare, liberă și minunată, care este prezentă cu căldură la evenimentele culturale din toată țara. Și ea a fost la Oslo ieri și cred că e perfect.

Alte stiri din Externe

Ultima oră