Mesaj misterios al nepotului lui Kim Jong-un, postat pe Youtube (VIDEO)

08 Mar 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Mesaj misterios al nepotului lui Kim Jong-un, postat pe Youtube (VIDEO)

Pentru prima oară, un membru al familiei lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului atotputernic de la Phenian, Kim Jong-Un, se exprimă public, de la asasinarea acestuia în Malaezia, pe aeroportul din Kuala Lumpur, scrie lexpress.fr.

Kim Han-Sol, nepotul liderului Coreii de Nord, a apărut într-o scurtă și misterioasă înregistrare video postată pe Youtube, în care vorbește despre asasinarea tatălui său, Kim Jong-Nam.

 

Misterioasa postare a apărut miercuri pe contul de Youtube al unui grup al cărui nume este Cheollima Civil Defense (CCD). Identitatea lui Kim Han-Sol a fost confirmată de agenția de informații sud-coreeană, care a refuzat, totuși, să comunice vreo altă informație, mai ales în privința locului în care s-ar afla nepotul liderului nord-coreean.

”Numele meu este Kim Han-Sol, sunt din Coreea de Nord, membru al familiei Kim. Tatăl meu a fost ucis acum câteva zile. Acum sunt împreună cu mama mea și sora mea. Suntem foarte recunoscători...”, spune el, ca apoi sunetul să fie oprit, deși el și-a continuat mesajul, după cum reiese din mișcările buzelor, care sunt blurate.

Kim Han-Sol arată apoi pașaportul diplomatic nord-coreean pentru a-și dovedi identitatea, dar și pagina pe care figurează toate detaliile este blurată. În cel de-al doilea mesaj video de 40 de secunde, el spune:”Sperăm că va fi mai bine în curând”.

Tatăl său, Kim Jong-Nam, un critic al regimului nord-coreean, care trăia în exil, a fost otrăvit la 13 februarie pe aeroportul internațional din Kuala Lumpur. Două femei i-au impregnat fața cu un agent neurotoxic puternic, în cadrul unui atac spectaculos, orchestrat de Phenian, potrivit Coreii de Sud.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră