LUME BOLNAVĂ. O familie s-a dus să-și facă selfie cu lacul groazei, unde a aruncat cadavrele criminalul în serie din Cipru

04 Mai 2019 | scris de Marina Constantinoiu
LUME BOLNAVĂ. O familie s-a dus să-și facă selfie cu lacul groazei, unde a aruncat cadavrele criminalul în serie din Cipru Galerie foto (4)

Hotărât lucru, lumea o ia razna! Oamenii au ajuns atât de lipsiți de empatie, atât de decerebrați de tehnologie, încât inimaginabilul devine imaginabil. O familie cipriotă - mamă, tată, copii - și-a găsit preocupare de 1 Mai: să meargă la lacul groazei, unde anchetatorii se străduiesc să găsească și scoată la suprafață cadavrele victimelor presupusului asasin în serie Nikos Metaxas.

Familia s-a deplasat la Mitsero, în zona minei dezafectate și a lacului artificial cu ape reziduale toxice, din apropiere de Nicosia, unde Metaxas a mărturisit că ar fi aruncat trei valize cu trei dintre victimele sale, scrie eleftherostypos.gr.

Două dintre acestea sunt românce, mamă și fiică, Livia Florentina Bunea (36 de ani) și Elena Natalia Bunea (8 ani).

Scopul a fost nimic altceva decât un selfie cu lacul groazei și mașinile anchetatorilor, lângă banda care încercuiește zona în care se fac cercetări. Anchetatorii erau la câțiva metri mai încolo, în timp ce familia cu pricina se hlizea la camera foto.

În ciuda semnalării clare a închiderii zonei, familia curioasă a pătruns chiar în perimetrul interzis, în ciuda prezenței anchetatorilor.

Instantaneul a fost suprins de presa aflată la fața locului, pentru a relata în timp real despre rezultatele căutărilor echipelor de anchetatori. Se presupune că rămășițele pământești ale unei femei găsite într-o valiză aruncată pe fundul lacului ar fi ale Liviei Florentina Bunea, dar abia testele ADN vor confirma sau infirma informația.

Anchetatorii caută în continuare cadavrele Elenei Natalia, dar și pe cel al unei fetițe de șase ani, Sierra Seucaliuc, al cărei tată este din România, și a cărei mamă, ucisă de Metaxas, era filipineză.

Cazul Nikos Metaxas a școcat ciprioții, fiind primul al unui criminal în serie din istoria țării, dar și cutremură scena politică. Ministrul Justiției a demisionat, iar președintele țării l-a demis pe șeful poliției.

Toate detaliile despre acest puzzle interminabil pot fi găsite în acest articol.

CREDIT FOTO: eleftherostypos.gr

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră