Jurnalul unei femeii devine viral. Ea rămâne izolată în carantină cu o persoană necunoscută

13 Ian 2022 | scris de A.A.
Jurnalul unei femeii devine viral. Ea rămâne izolată în carantină cu o persoană necunoscută
O femeie chineză a devenit o senzație peste noapte după ce a postat jurnale video în care își documentează viața după ce a rămas blocată împreună cu o persoană necunoscută în urma unei întâlniri aranjate.
Wang a mers la cină duminică în reședința unui bărbat necunoscut din orașul Zhengzhou în centrul Chinei, unde un focar recent de cazuri de Covid a trimis mii de oameni în carantină în anumite părți ale orașului. În timp ce își termina masa, zona a fost închisă.
Ca urmare, nu a putut să părăsească casa unde a avut întâlnirea, a declarat săptămâna aceasta pentru publicația de știri din Shanghai The Paper, spunând că a plecat în oraș pentru o călătorie de o săptămână pentru a întâlni potențiali pretendenți din provincia sudică Guangdong.
Wang a împărtășit rapid experiența bizară prietenilor de pe rețelele sociale. „Am început să îmbătrânesc, familia mea mi-a prezentat 10 pretendenți. Al cincilea a vrut să-și arate abilitățile în bucătărie și m-a invitat la el acasă la cină”, a spus Wang într-unul dintre videoclipuri.

Ea a postat, de asemenea, videoclipuri scurte care documentează viața ei de zi cu zi în izolare, pe WeChat, care îl arată pe potențialul partener al ei gătind pentru ea, făcând treburi casnice și lucrând la laptopul lui în timp ce ea doarme, potrivit clipurilor publicate de presa locală chineză.

„Pe lângă faptul că este la fel de mut ca un manechin de lemn, totul [pentru el] este destul de bun”, a spus Wang marți pentru Ziar. „În ciuda faptului că mâncarea lui este mediocră, el este încă dispus să gătească, ceea ce cred că este grozav”, scrie ea.
Deși Wang nu părea să se plângă de experiență, blocarea prelungită nu a făcut ca dragostea să înflorească.
Experiența lui Wang nu este unică. Luna trecută, un bărbat s-a trezit închis în timp ce își muta bagajele în Xi’an, în nord-vestul provinciei Shaanxi. A trebuit să împrumute o plapumă de la vecini.
Alte milioane de chinezi au fost blocați pentru a lupta împotriva focarelor de Covid.
Ceea ce a fost neașteptat pentru Wang, totuși, este că jurnalele ei video au devenit o senzație online pe platforma de socializare a Chinei, Weibo. Un hashtag similar a fost vizualizat de peste 5 milioane de ori în toată China.
Dar faima lui Wang a dus și la jenă pentru cel cu care s-a întâlnit. Acum ea a eliminat câteva dintre videoclipuri. „Prietenii l-au sunat și cred că asta i-a afectat cu siguranță viața, așa că le-am dat jos deocamdată”, a spus ea într-un videoclip postat marți.
„Mulțumesc tuturor pentru atenție. Sper că focarul va fi eliminat în curând și că surorile mele singure vor găsi și ele un partener cât mai repede.”

 

Sursă: The Guardian

Alte stiri din Externe

Ultima oră