DRAMATIC. A filmat momentul în care îi spune fiului de 8 ani că mama lui a murit. Apoi a postat imaginile pe Facebook (VIDEO)

14 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
DRAMATIC. A filmat momentul în care îi spune fiului de 8 ani că mama lui a murit. Apoi a postat imaginile pe Facebook (VIDEO)

Brenden Bickerstaff-Clark a vrut să atragă atenția asupra pericolului consumului de droguri, făcând un gest pe care mulți îl consideră cel puțin controversat.

Bărbatul din Ohio i-a spus fiului său de numai 8 ani că mama lui a murit cu o noapte în urmă, din cauza unei supradoze de heroină. Brenden a filmat momentul şi a postat clipul pe Facebook.

În filmare se vede cum micuțul, vădit şocat de veste, izbucneşte în lacrimi. 

Tatăl băiețelului a scris și un mesaj pe rețeaua de socializare, prin care vrea să tragă un semnal de alarmă asupra pericolului pe care-l reprezintă consumul de droguri, în special în cazul părinților. 

"Către toți cei care sunteți dependenți de droguri și aveți un copil. Astăzi am fost nevoit să îi spun copilului meu că mama lui a murit aseară din cauza unei supradoze. Asta este realitatea celor bolnavi. Nu lăsați această boală să vă distrugă copilul. A fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac. Băiatul meu a rămas fără mamă din cauza heroinei. Vă rog să cereți ajutor și să vă vindecați, copilul vostru merită asta. De 94 de zile sunt curat, dar merg în continuare la recuperare", a scris Brenden pe Facebook.

"Vă rog să cereţi ajutor. Copiii voştri nu trebuie să sufere", a conchis Brenden în mesajul postat pe Facebook.

Videoclipul a strâns, în doar câteva zile, 32 de milioane de vizualizări. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră