ÎI DĂ MÂNA! Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei, din calea coronavirusului

30 Mar 2020 | scris de A.V.
ÎI DĂ MÂNA! Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei, din calea coronavirusului

Pentru a se menține în formă și pentru a evita  singurătatea, regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.
 
Deşi majoritatea hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale. 
 
Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private. Oferă plimbări pe malul lacului, canoe şi facilităţi balneoclimaterice. 
 
Poate părea mai degrabă o călătorie de lux la schi, dar află că regele thailandez are 67 de ani, deci, din cauza vârstei, ar putea fi înspăimântat de perspectiva unei boli al cărei nume pare venit din viitor şi din vremurile regilor şi ai reginelor: Covid-19.
 
Confirmând că niciunui alt invitat nu i-a fost permis să stea la hotel, un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că “S-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.
 
Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.
 
Persoane invidioase există, însă, şi în Thailanda. Deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.
 
Thailanda are în prezent 934 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care patru au fost fatale. A fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de virus în ianuarie.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră