Gafă la un ziar naţional. Alec Baldwin i-a luat locul lui Trump (VIDEO)

12 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Gafă la un ziar naţional. Alec Baldwin i-a luat locul lui Trump (VIDEO)

Actorul Alec Baldwin l-a imitat atât de bine pe preşedintele SUA Donald Trump, încât a indus în eroare un ziar naţional din Republica Dominicană, care a ilustrat un articol cu poza sa şi nu cu cea a liderului de la Casa Albă.

Alec Baldwin l-a interpretat pe preşedintele SUA în emisiunea Saturday Night Live, transmisă de NBC, iar confuzia a determinat ziarul El Nacional să-şi prezinte scuze după ce a dat fotografia actorului lângă premierul israelian, Benjamin Netanyahu, relatează BBC.

Ziarul şi-a prezentat scuze şi cititorilor, dar şi celor afectaţi de această gafă. Fotografia a fost trimisă ziarului împreună cu informaţii despre show-ul Saturday Night Live, cel mai logeviv program american de satiră. Nimeni însă nu şi-a dat seama de greşeală, a mai precizat ziarul dominican.

Saturday Night Live nu se numără printre emisiunile favorite ale lui Donald Trump. El a spus odată pe Twitter că felul cum îl imită Baldwin "pute", că show-ul nu e amuzant, iar televiziunea care îl transmite foarte rea.

Alte stiri din Externe

Ultima oră