Să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!

31 Ian 2017 | scris de Cătălin Roșioru
Să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!

Nu ştiu alţii cum sunt, da' eu, când aud duduitul bormaşinilor şi bocănitul ciocanelor în apartamentul vecin, unde-a început o renovarea fix în februarie şi când văd cum s-a pus cu burta pe treabă Prima Meşă a Americii, că alea nu-s idei venite din cap, nu pot să trag decât o concluzie:

să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!

Cineva scria pe Facebook că în America, Trump s-a apucat să pună în practică ce-a promis în campanie şi oamenii au ieşit în stradă, la noi, ocârmuitorii s-au apucat de coţcării despre care n-au suflat o vorbuliţă în campanie şi lumea a ieşit în stradă. Cam asta e diferenţa.

Cât despre decretul lui Trump, dat cu mare grijă, să nu-şi supere furnizorii de petrol, nu face altceva decât să agite şi mai tare butoiul cu rahat şi să mărească turaţia ventilatorului, după umila mea părere. Doamne fereşte când butoiul va ajunge în dreptul ventilatorului.

În rest, o s-avem wi-fi în autobuze, să ne treacă mai uşor aleanul şi să ne distragă atenţia de la aromele subtile de subţiori nespălate şi ciorapi auto-adezivi, însă vor apărea şi culturalizatorii maselor care vor încerca să ne explice cu difuzoarele date la maxim de ce "dujmanii lor n-are valoare", că doar o să fie Youtube-ul la liber.

Asta e, trăim vremuri interesante. Și mi-aduc aminte de vorba unui înţelept care spunea: să te ferească Dumnezeu să trăieşti vremuri interesante!

Alte stiri din Editorial

Ultima oră