După violul unei adolescente de către trei refugiați, un oraș anunță oficial că nu va mai primi migranți

20 Mai 2017
După violul unei adolescente de către trei refugiați, un oraș anunță oficial că nu va mai primi migranți

Ciocnirea civilizațiilor este în continuare în plină desfășurare în Europa, diferența de cultură și educație se face simțită din plin, lăsând urme tragice...

Primarul localității Tulln an der Donau a anunţat guvernul austriac că orașul său nu mai este dispus să găzduiască refugiaţi, după producerea unui atac brutal asupra unei adolescente de 15 ani, care a fost violată de trei bărbaţi, în timp ce se îndrepta spre casă, informează The Sun.

"Avem zero toleranţă pentru refugiaţii infractori, care abuzează de drepturi în timp ce sunt oaspeţii noştri. Ţinând cont de gravitatea acestui caz, este necesar să luăm măsuri drastice", a declarat primarul orașului,Peter Eisenschenk, citat de Heute News.

Un bărbat de naţionalitate afgană a fost arestat de poliţiști, ceilalți doi suspecţi, dintre care unul ar putea fi somalez, au reuşit să fugă.

Media locală a relatat că fata se îndrepta seara spre casă, când a fost urmărită și atacată de trei bărbaţi. La un moment dat victima a reușit să fugă, dar a fost prinsă și violată din nou.

Poliţia a cerut probe ADN de la 59 de rezidenţi ai unui centru pentru refugiaţi din oraş.

Alte stiri din Externe

Ultima oră