Dupa demisie, Boris Johnson se pregătește de nuntă în reședința de la țară a prim-miniștrilor britanici

08 Iul 2022
Dupa demisie, Boris Johnson se pregătește de nuntă în reședința de la țară a prim-miniștrilor britanici

Invitațiile fuseseră trimise înainte de anunțul demisiei primului ministru care s-a căsătorit în secret în mai 2021, în timpul unei mici ceremonii în Catedrala Catolică din Westminster, scrie Le Figaro

Premierul britanic Boris Johnson, care și-a anunțat demisia joi (7 iulie), a planificat o petrecere la sfârșitul lunii iulie pentru a sărbători căsătoria sa cu soția sa Carrie la Checkers, reședința de la țară a prim-miniștrilor britanici, a informat joi presa britanică. 

Invitațiile fuseseră trimise înainte de anunțul demisiei primului ministru care s-a căsătorit în secret în mai 2021, în timpul unei mici ceremonii în Catedrala Catolică din Westminster. Ceremonia a fost limitată la 30 de persoane din cauza restricțiilor de sănătate pentru combaterea coronavirusului, de unde și planul petrecerii din acest an. 

Încolțit de o avalanșă de demisii alimentată de o acumulare de scandaluri, Boris Johnson, în vârstă de 58 de ani, și-a anunțat joi demisia din funcția de lider al Partidului Conservator, dar intenționează, în ciuda criticilor, să rămână în Downing Street până la alegerea succesorului său de către membri ai partidului său. 

Tuturor ne-ar plăcea să avem o nuntă grozavă pe cheltuiala contribuabililor în Checkers,„, a reacționat la radioul LBC primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan.

Potrivit acestuia, conservatorii rezonabili „ nu vor accepta o situație în care va încerca să rămână prim-ministru în beneficiul său personal, mai degrabă decât în ​​interesul național ”.

 Aceasta este a treia căsătorie pentru Boris Johnson, care are cel puțin șapte copii, dintre care doi cu Carrie. Boris Johnson a fost criticat anterior pentru renovarea costisitoare a apartamentelor sale din Downing Street, finanțate de un donator al Partidului Conservator, la fel ca, un proiect scump - în cele din urmă abandonat - de casă în copac în Checkers, pentru fiul său Wilfrid, potrivit Times.

Alte stiri din Externe

Ultima oră