”Cel mai arestat om din lume” a murit. Americanul Henry Earl a stat peste 6.000 de zile în închisoare, după ce a fost reținut de 1.300 de ori

27 Mai 2024
”Cel mai arestat om din lume” a murit. Americanul Henry Earl a stat peste 6.000 de zile în închisoare, după ce a fost reținut de 1.300 de ori

Henry Earl, devenit cunoscut pentru cazierul său impresionant, a încetat din viață în Owenton, statul american Kentucky, după ce și-a petrecut ultimii ani într-un centru de reabilitare.

În vârstă de 74 de ani, Earl și-a dobândit notorietatea după ce, în urma digitalizării dosarelor Diviziei de Corecție Comunitară din Fayette Urban County din Lexington, statistica a consemnat  că a fost arestat de mai mult de 1.300 de ori, notează New York Post.

Majoritatea arestărilor, peste 1.300, au fost pentru infracțiuni legate de consumul de alcool. Ultima s-a petrecut în aprilie 2017, pentru „ebrietate publică”, ulterior Earl fiind internat într-un centru de dezintoxicare.

Prima sa arestare a fost în comitatul Fayette, în iulie 1970, și a fost o urmare a posesiei nelegale a unei arme. Cea de-a 1.000-a reținere al lui Earl a avut loc în 2008. În timpul vieții sale Hwnry Earl a stat peste 6.000 de zile în închisoare.

Bărbatul, al cărui dosar de arestare a uimit întreaga leme, declara, în urmă cu câțiva ani, că problemele lui cu băutura a început după moartea mamei sale adoptive, atunci când avea 18 ani.

După ce a fost concediat de la un motel, în 1969, pentru că venise beat la serviciu, el nu a mai avut niciodată un loc de muncă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră