Biden a spus că este „prima femeie de culoare care servește un președinte de culoare”

05 Iul 2024
Biden a spus că este „prima femeie de culoare care servește un președinte de culoare”

Joe Biden a provocat îngrijorare cu o nouă gafă care l-a făcut să sugereze că a fost „prima femeie de culoare care a servit alături de un președinte de culoare ”, scrie The Independent

Președintele SUA a vorbit la postul de radio Wurd din Philadelphia , ca parte a sărbătorilor din 4 iulie, când a discutat despre realizările sale.

„Apropo, sunt mândru că sunt, așa cum am spus, primul vicepreședinte, prima femeie de culoare… care a servit cu un președinte de culoare”, a spus el, confundând realizările sale alături de Barack Obama cu ale lui Kamala Harris.

Aceasta gafa intervine la scurt timp după ce a negat că ar renunța la cursa prezidențială din cauza preocupărilor legate de sănătatea lui.

Tulburările verbale ale președintelui s-au extins și mai mult la apariția sa la The Earl Ingram Show, un program care vizează ascultătorii de culoare din Wisconsin, dar difuzat la nivel național. Când s-a discutat despre importanța votului, răspunsul lui Biden a fost confuz, aparent făcând referire la decizia recentă a Curții Supreme care i-a acordat lui Trump o imunitate semnificativă de urmărire penală. El a declarat: „Ai nevoie de cineva, cineva care să se asigure că – Curtea Supremă tocmai a emis o decizie, apropo, care amenință principiul american că nu avem regi în America. Nu este nimeni mai presus de lege.”, scrie BusinessStandard

Alte stiri din Externe

Ultima oră