Frisonant, bulversant, neaşteptat: Christian Ciocan îşi lansează o carte la Bookfest

21 Mai 2015
Frisonant, bulversant, neaşteptat: Christian Ciocan îşi lansează o carte la Bookfest
Când auzi că un poliţist scrie ceva, te aştepţi, clar să fie vorba despre procese verbale. Când acel cineva este Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliţiei, prin cap îţi trec mai multe variante. Aţi găsit-o pe ce corectă?Nu, nu se leagă cu moda. Nu, nu este vorba nici de tehnici de urmărire ale infractorului care încearcă să scape de urmărire. Ok, vă spun. Este un fel de carte de PR. Se numeşte „Diplomaţia publică” şi a apărut la Editura Rao.

„Cartea îşi propune doar să fie un ajutor pentru toţi cei care înţeleg puterea cuvântului”, spune comisarul.”Evident, nu deţin adevărul suprem şi nici măcar nu intenţionez să afirm asta. Vreau să cred, însă, că efortul meu nu va rămâne fără ecou. Pentru că o activitate, mai ales în zona de relaţii publice, realizată „după ureche” nu face altceva decât să distorsioneze. Este nevoie, aşadar, de mai mult. De viziune, de perseverenţă şi dorinţa de a face performanţă!”
Cartea dlui comisar Ciocan se va lansa la Bookfest vineri, 22 mai, la ora 14:00, la standul editurii, cu numai o oră după lansarea Gabriel Garcia Marquez, prevăzută pentru ora 13:00
 

Alte stiri din Carte

Ultima oră