Tom Hanks pregătește apariția unui volum de nuvele!

25 Feb 2017 | scris de Magda Marincovici
Tom Hanks pregătește apariția unui volum de nuvele!

Tom Hanks dorește să împartă cu publicul pasiunea lui pentru... mașina de scris. Și a decis să dedice acestui instrument pe cale de dispariție o serie de nuvele.

Este vorba de 17 nuvele care vor avea în centrul lor mașini de scris. Aventura editorială a celebrului actor a început în 2014, când a venit cu o nuvelă la New Yorker.  Forța scrisului lui m-a uimit, declara editorul Sonny Mehta în The Guardian. Sper că el va veni și cu alte nuvele care să o continue pe aceasta și care să-i bucure pe cititori, a mai spus editorul, relatează site-ul 20minutes.fr. 

Tom Hanks a început să lucreze la acest volum în 2015 și i-a propus editurii Knopf suficient material pentru un volum. Am lucrat doi ani, în timp ce filmam la New York, Berlin, Budapesta și Atlanta.

În toate aceste orașe am scris, preciza actorul într-un comunicat. Scriam în avion, acasă, la birou. Când puteam și îmi permiteam, scriam între 9 și 13 ore. Fanii lui Tom Hanks vor fi fericiți la aflarea veștii că volumul va avea și o versiune adio. 

 

Alte stiri din Carte

Ultima oră