Închis pe viaţă după ce a făcut sex cu un .... dovlecel

30 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Închis pe viaţă după ce a făcut sex cu un .... dovlecel

Un bărbat, acuzat de sex deviant cu un dovlecel, a fost închis pe viață într-un caz privind consumul de droguri. Charles Robert Ransier, în vârstă de 56 de ani, a primit sentința după ce poliția din Texas a descoperit că deţinea metamfetamină, relatează metro.co.uk.

Pe lângă incidentul cu dovlecelul din 2012 și un altul cu o altă legumă în 2014, Ranser a fost surprins și cu haine pentru copii și a fost condamnat pentru omorârea unui ofițer de poliție în 1995. A fost închis timp de 15 ani după ce l-a lovit  cu maşina pe sgt. Mark Dyer în timp ce era drogat cu metamfetamină.

Atunci, poliția l-a găsit într-un camion parcat aproape de un tobogan pentru copii. În acel moment era fără tricou și epilat pe piept. Când ofițerii i-au verificat vehiculul, au descoperit mai multe articole de copii, inclusiv costume de baie pentru fete, păpuși Barbie, Viagra, castraveți congelați, bandă adezivă și frânghie.

Poliția a observat, de asemenea, că Ransier încerca să distrugă o seringă în mână, despre care a constatat mai târziu că avea metamfetamină.

Un juriu l-a găsit vinovat de manipularea dovezilor și l-a condamnat joi la închisoare pe viață. De asemenea, el va trebui să ispăşească încă 20 de ani după ce, la percheziţii, poliţiştii au găsit sub un gram de metamfetamină în posesia sa.

Ransier, care a avut nouă condamnări pentru infracțiuni, a fost amendat și cu 10.000 de dolari. El a fost arestat pentru "acte sexuale deviante cu legume", fiind găsit dezbrăcat sau purtând doar ciorapi pentru femei.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră