O femeie de 61 de ani a dat naștere propriului nepoțel

28 Dec 2015 | scris de Istvan Deak
O femeie de 61 de ani a dat naștere propriului nepoțel

Într-un final fertilizarea in vitro părea să dea roade, însă Sarah a pierdut două sarcini la 22 și opt săptămâni. Erau la căpătul puterilor și al speranțelor, însă pentru a le indeplini dorința a intervenit mama Sarei, Kristine Casey, o femeie de 60 de ani la acea vreme.

Ea a venit cu ideea să devină mamă-surogat pentru copilul celor doi, practic pentru propriul ei nepoțel. Tinerii au fost șocați, însă au înțeles că aceasta este probabil singura și cea mai bună soluție.

După ce s-a informat despre riscurile la care se expune mama sa, Sarah s-a temut că nici un medic nu va fi de acord cu așa ceva.

“Eram convinși că medicii ne vor refuza din start, însă mi-au spus că mama se află într-o condiție fizică excelentă și este indicată să devină mamă-surogat pentru copilul nostru”, povestește Sarah pentru abc News, citat de netmoms.de.

Kristine mărturisește că au fost momente când s-a simțit rușinată că este însărcinată la această vârstă. “Când mă duceam să îmi cumpăr pantaloni noi spuneam că fiica mea e însărcinată și are mărimea mea”, povestește ea.

Sarah și Bill au avut la început probleme să se împace cu ideea, dar acum sunt fericiți că micuțul Finnean este un băiețel sănătos, care le luminează viața.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră