Smiley, despre coronavirus: Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, oameni obișnuiți, tineri. Boala asta există și nu e doar la televizor

23 Iul 2020 | scris de Andreea Vasilescu
Smiley, despre coronavirus: Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, oameni obișnuiți, tineri. Boala asta există și nu e doar la televizor

Andrei Maria, sau Smiley, cum este cunoscut artistul, a transmis pe Facebook un mesaj pentru cei care încă nu cred că pandemia de coronavirus este reală și rostogolesc teorii ale conspirației, printre care și versiunea că oamenii sunt plătiți să spună că s-au infectat cu noul virus.

„Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, Oameni obișnuiți. Tineri. Nu sunt plătiți… Boala asta există și nu e doar la televizor. Dacă vreți să o căutați, o găsiți în spitale sau în aglomerații”,  a transmis artistul miercuri pe Facebook.

 

Smiley a mai atras atenția asupra urii pe care oamenii o împart pe rețelele de socializare în această perioadă afectată de criza coronavirus și a îndemnat la unitate și respect:

„Cum te-ai simți să urezi sănătate și să fii înjurat inapoi? Am citit și am șters cu greutate și mâhnire zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect. Cred că avem nevoie să ne respectăm și să fim uniți. NOI. Cred că avem nevoie de oameni sănătoși, de o educație sănătoasă, într-o țară sănătoasă și civilizată. Mai ales în aceste vremuri…”, a mai transmis artistul.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră