De la 1 martie, HISTORY transmite în premieră un serial documentar despre „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”

29 Feb 2020
De la 1 martie, HISTORY transmite în premieră un serial documentar despre „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”

Canalul de televiziune HISTORY  difuzeză în premieră și în exclusivitate, de la 1 martie, în fiecare duminică, de la ora 21:00, serialul documentar „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”, care surprinde poveștile unor branduri vizionare precum Heinz, Kellogg, Post și McDonalds, care au transformat complet sectorul alimentar american. 

Acestea au contribuit decisiv la modul în care Statele Unite ale Americii au pus bazele unei industrii alimentare revoluționare.

După Războiul Civil a avut loc o revoluție condusă de antreprenori cu perspectivă, care au forțat limitele inventivității și au fondat afaceri care au schimbat această industrie.

Pe măsură ce o nouă eră consumeristă se întrezărea, acești antreprenori și-au asumat riscuri și au lansat business-uri care au implicat tehnologii inovatoare pentru acea perioadă, redefinind sectorul alimentar, dar mai mult decât atât, obiceiurile alimentare ale întregii planete.

Documentarul „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea” este o punere în scenă a unor momente-cheie din evoluția acestor magnați din sectorul alimentar, rivalitățile dintre aceștia, dar și modul în care au salvat economia americană.

Nume precum Will Kellogg, Henry Heinz, Milton S. Hershey, frații McDonald's sau frații Mars au ajuns să construiască imperii în domeniu, au ajutat la câștigarea Războaielor Mondiale și au schimbat peisajul american pentru totdeauna.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră