Micii vizitatori ai Tiriac Collection sunt asteptati duminica la galerie cu cadouri de Mos Nicolae

05 Dec 2021 | scris de A.V.
Micii vizitatori ai Tiriac Collection sunt asteptati duminica la galerie cu cadouri de Mos Nicolae

Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, Tiriac Collection asteapta duminica, 5 decembrie, copiii cu cadouri specifice. Pentru a beneficia de cadourile dulci, cei mici, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, sunt rugati sa vina cu o pereche de incaltaminte suplimentara, neaparat curata. Pe timpul vizitei in galerie, Mosul isi va exercita magia, iar la plecarea din galerie ghetutele copiilor vor fi recuperate impreuna cu surprizele dulci. Asa incat bucuria copiilor sa fie dubla - experienta Tiriac Collection si  bucurie de sarbatori.

In paralel, galeria Tiriac Collection isi va derula programul normal de functionare, fiind deschisa publicului de vineri pana duminica, in intervalul orar 10.00-19.00. Vizitatorii sunt invitati sa descopere peste 170 de exponate fabricate incepand cu anul 1899, unitati ce au apartinut anterior unor mari personalitati, editii limitate, precum si modele performante, evidentiind cele mai noi tendinte in materie de tehnologie auto.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Galeria dispune de o aplicatie proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibila in sistemele de operare Android si iOS. Aceasta poate fi descarcata gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Tiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro, pe pagina de Facebook sau pe contul Instagram apartinand galeriei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:

 Daniela Timofti, daniela.timofti@tiriacgroup.ro, 0754 032 195.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră