Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor 2018

16 Mai 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor 2018

Tiriac Collection, unica galerie auto si moto privata deschisa publicului la nivel european anunta intrarea in programul Noaptea Muzeelor, editia 2018, alaturandu-se astfel listei extinse de muzee si galerii care isi asteapta publicul in weekendul ce urmeaza.

Galeria va functiona dupa program normal in intervalul 18-20 mai, insa acestuia i se va adauga intervalul orar 17.00 - 24.00 in ziua de sambata 19 mai, cand accesul publicului se va realiza in mod gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

Vizitatorii sunt invitati sa isi delecteze privirile cu exponate unice in Romania si chiar la nivel mondial, in galeria ce reuneste peste 170 de unitati auto si moto istorice si serii limitate de actualitate. Organizarea curenta a galeriei Tiriac Collection propune un parcurs segmentat pe tari de provenienta auto, prezentand astfel relevanta unor state precum SUA, Anglia, Germania, Franta sau Italia in evolutia industriei auto.

Publicul va beneficia in cadrul programului Noaptea Muzeelor desfasurat la Tiriac Collection de o serie de beneficii suplimentare. In acest sens ghizii galeriei vor fi disponibili cu informatii aditionale si inedite referitoare la istoria autovehiculelor expuse.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa descarce in mod gratuit aplicatia pentru telefoane mobile Tiriac Collection disponibila pentru sistemele iOS si Android, utilizand reteaua wifi disponibila de asemenea in sistem gratuit in incinta Tiriac Collection.

Mai multe pe www.MyMAGAZINE.ro

Alte stiri din Auto

Ultima oră