Miami: Avion în flăcări în momentul aterizării pe pistă

22 Iun 2022
Miami: Avion în flăcări în momentul aterizării pe pistă

Un avion a luat foc după ce a aterizat marți pe aeroportul internațional din Miami, dar autoritățile au spus că toți pasagerii sunt în siguranță, conform The Guardian.

O selecție de imagini ale turnului de salvamar al lui Tommy Kwak.
Castele de nisip: turnurile de salvamari ornamentate din Miami Beach - în imagini
Incendiul a izbucnit când trenul de aterizare din interiorul avionului s-a prăbușit în timpul aterizării, a informat NBC Miami. Zborul Red Air a sosit din Santo Domingo, Republica Dominicană, potrivit unui purtător de cuvânt al departamentului de aviație Miami-Dade.
Avionul transporta 126 de persoane, iar trei au fost transportate la un spital din apropiere pentru răni ușoare, a informat Associated Press.
Alți pasageri erau transportați cu autobuzul din avion la terminal. Imaginile de știri televizate au arătat că avionul zăcând pe pistă aparent stropit cu spumă de pompieri, cu incendiu din aeroport și alte vehicule de urgență în apropiere.
Aeroportul se confruntă cu unele întârzieri ale zborurilor marți seara, au declarat oficialii aeroportului într-un tweet, adăugând că pasagerii au fost instruiți să verifice cu companiile aeriene pentru detalii. Tweet-ul a adăugat că prăbușirea trenului de aterizare frontal în nasul aeronavei părea să fie cauza incendiului.
National Transportation Safety Board a postat că o echipă va ajunge la aeroport până miercuri pentru a investiga incendiul.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră