Mike Tyson lovește un pasager în timpul zborului

21 Apr 2022
Mike Tyson lovește un pasager în timpul zborului

Fostul campion american de box la categoria grea Mike Tyson a atacat miercuri un pasager care părea să-l deranjeze la bordul unui avion, scrie AFP citata de TF1Info. Victima a scăpat cu vânătăi pe față.

Nu ar fi trebuit să-l enerveze pe „Iron Mike”. Fostul campion american la box a dat miercuri mai multe lovituri unui pasager care părea să-l provoace la bordul unui avion. Mike Tyson ia tras câțiva pumni pasagerului aflat în spatele scaunului său.

Incidentul ar fi avut loc la câteva minute după îmbarcarea într-un zbor din San Francisco către Florida, relatează TMZ, un site specializat în știri despre celebrități. Potrivit martorului citat de presă, pasagerul în cauză ar fi încercat, în mai multe rânduri, să vorbească cu boxerul într-un mod frenetic. Mike Tyson i-ar fi cerut atunci să se calmeze, în zadar. Atunci și-ar fi pierdut cumpătul și s-ar fi întors să-l lovească.

O fotografie a incidentului îl arată pe individul agresat cu pete de sânge pe tâmplă. Contactată de AFP, poliția din San Francisco, compania aeriană JetBlue și agenția care îl reprezintă pe Mike Tyson nu au dorit să reacționeze.

 

In vârstă de 55 de ani, Mike Tyson a dominat categoria grea din box între anii 1980 și 1990. A devenit cel mai tânăr campion mondial la această categorie premieră la 20 de ani și 4 luni (1986). „Kid Dynamite” a înlănțuit apoi momentele de glorie, cu în special o serie de 37 de lupte fără înfrângere la începutul carierei.

Americanul a suferit și mai multe derapaje. El a fost astfel condamnat pentru viol în 1992 și închis timp de aproape trei ani. Cincisprezece ani mai târziu, a recunoscut și el o dependență de cocaină. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră