Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu Donald Trump

20 Ian 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu Donald Trump Galerie foto (3)

Președintele Camerei Deputaților şi lider al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, într-o postare în pagina sa oficială la Facebook, că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de președintele ales al SUA, Donald Trump.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!". A fost un dialog cald și deschis”, a afirmat liderul PSD pe Facebook, postare la care a atașat câteva fotografii.

Anterior, Dragnea s-a întâlnit cu președintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanților, Devin Nunes, prilej cu care l-a asigurat pe acesta că România va fi în continuare la fel de implicată în lupta împotriva terorismului.

Premierul Sorin Grindeanu a scris, joi seară, pe aceeași rețea de socializare, în pagina sa oficială, despre "primele întâlniri" cu noii membri ai echipei de la Casa Albă.

"Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea. 
Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani", a scris Grindeanu.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu participă, alături de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

La Bucureşti, miniștrii Cabinetului Grindeanu vor avea, vineri, la ora 15:00, o ședință de lucru pe tema construcției bugetului, informează Biroul de presă al Executivului.

Vicepremierul Sevil Shhaideh exercită, în perioada 18 — 22 ianuarie, atribuțiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activității Guvernului, cât timp Sorin Grindeanu se află în Statele Unite ale Americii.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră