Liviu Dragnea, primul interviu după 13 luni de pușcărie

25 Iun 2020
Liviu Dragnea, primul interviu după 13 luni de pușcărie

Liviu Dragnea, care vineri se va prezenta la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum, a decis să acorde un interviu-fluviu postului tv Realitatea Plus, interviu realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, și care va fi difuzat pe parcursul a mai multor zile, anunțând că va face „dezvăluiri” despre personaje politice.

De menționat că acest interviu, primul dat de fostul președinte al PSD în 13 luni, apare într-o perioadă în care foștii săi susținători din PSD au declanșat un război împotriva conducerii interimare a partidului, respectiv a tandemului Ciolacu-Stănescu, relatează Digi 24.

Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el. 

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

”E greu să meargă cu mesaj anti PSD pt că nu mai e perceput ca un partid de forță din mai multe motive, și din moment ce au reușit să mă demonizeze și să ajungă la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze, de ce să nu mai încerce încă o dată, și anume să construiască anti-mine”, a spus Dragnea.

Acesta a afirmat că nu a fost „lăsat în pace”, dar că ”asta nu înseamnă că a fost îngenunchiat”

UPDATE

Aprobarea acordată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) Ancăi Alexandrescu, care a realizat şi difuzat un interviu cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, se referera la comunicare online, nu la interviu, afirmă surse din instituţie, care declară că situaţia creată ar putea avea consecinţe, inclusiv asupra lui Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.

Sursele citate au precizat că aprobarea acordată fostei consiliere a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu, de a lua legătura cu acesta se referea la comunicare online şi nu la acordarea unui interviu.

Aceleaşi surse au subliniat că toate solicitările de interviu, pentru toţi deţinuţii, au fost amânate, scrie news.ro.

De asemenea, realizarea interviului şi difuzarea acestuia în absenţa unei aprobări explicite ar putea avea consecinţe inclusiv asupra lui Dragnea, mai afirmă sursele citate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră