Elena Udrea, mesaj de după gratii pentru generalul Coldea: ”Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA”

27 Mai 2024 | scris de Cristi Semeghin
Elena Udrea, mesaj de după gratii pentru generalul Coldea: ”Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA”

Elena Udrea a reacționat după ce la demararea anchetei  după ce Direcția Națională Anticorupție a demarat o anchetă ce-l vizează pe fostul general SRI, Florian Coldea .

Elena Udrea a reacționat la ancheta DNA care îl vizează pe Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, cu un citat din Biblie, Psalmul 74:2: “Când va fi vremea, zice Domnul, cu dreptate voi judeca”.

Elena Udrea găsește că situația din prezent are similitudini  cu propria ei experiență din februarie 2015, când a fost scoasă din sediul DNA cu cătușe.

"După aproape zece ani, Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA așa cum, împreună cu Kovesi, m-a scos pe mine în februarie 2015, doar că el fără cătușe!" a declarat Elena Udrea.

Fostul politcian și-a exprimat speranța că ancheta asupra lui Coldea și, în viitor, posibila cădere a lui Kovesi, vor reinstaura o justiție mai liberă și curajoasă.

"Sper că prin dărâmarea soclului pe care cei doi generali s-au ridicat și care va duce și la căderea lui Kovesi, justiția se va simți eliberată, iar procurorii și judecătorii vor avea curaj să acționeze și să judece după lege și conștiința proprie!" a concluzionat Elena Udrea.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră