Mesajul Elenei Udrea, la întoarcerea în ţară

08 Iul 2019 | scris de A.V.
Mesajul Elenei Udrea, la întoarcerea în ţară

Elena Udrea a revenit în România luni, informaţia fiind confirmată de mai multe surse, inclusiv de avocatul acesteia. După nenumărate speculaţii ale presei pe marginea traseului abordat la revenirea în ţară, din Costa Rica, Udrea a postat un mesaj în pagina ei de Facebook.

Elena Udrea a fost însoţită pe drumul din Costa Rica în România atât de fiica ei, de câteva luni, cât şi de mama ei.

Iată mesajul postat pe Facebook, în care Udrea afirmă că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica.

"Da, m-am intors in Romania.
Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare.
Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate.
Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce.
Vreau sa imi cresc copilul Acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi.
Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu.
Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul.
Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere!
Doamne, ajuta!

P.S. Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul".

Anterior, postul de televiziune Antena 3 cita surse oficiale, care afirmau că Elena Udrea nu a fost în niciun avion care a aterizat de duminică după-amiază pe Otopeni.

Tot Antena 3 a anunţat duminică faptul că Elena Udrea, fiica ei şi mama ei au fost fotografiate pe aeroportul din Frankfurt.

 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Politic

Ultima oră