Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex, donează 6000 de teste rapide pentru cadrele medicale

24 Apr 2020 | scris de A.A.
Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex, donează 6000 de teste rapide pentru cadrele medicale

Primăria Capitalei, prinn intermediul unui comunicat anunță o donație importantă din partea Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex în România, care a oferit 6000 de teste rapide pentru cadrele medicale din București.

Primarul General, Gabriela Firea:

„Au ajuns în ţară cele 6 000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucureştene, oferite de Compania Chronolink, în semn de prețuire față de efortul cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus. Testele sunt din Belgia şi determină prezenţa antigenului SARS-Cov- 2 prin exudat nazal şi faringian, deci sunt sigure.

Acest tip de teste rapide este foarte util în această perioadă, pentru că poate determina, cu mare precizie, prezența unei infecții active în corp.

Este un gest extraordinar prin care oameni minunați, cărora le pasă și sunt la curent cu efortul extraordinar pe care personalul medical îl face în aceste vremuri marcate de pandemia COVID-19, doresc să ajute.

Astfel de inițiative lăudabile pot face diferența în lupta dură pe care eroii noștri din spitalele aflate în prima linie o duc zi de zi, oră de oră, împotriva noului coronavirus.

Dorim să mulțumim, în numele medicilor, al asistenților medicali și al tuturor celor aflați acum la datorie în spitale, companiei Chronolink și celorlalte sute de firme și persoane fizice care au ales să se implice și să ajute în această perioadă dificilă”.

Această donaţie de teste se adaugă miilor de teste achiziţionate deja de către Primăria Capitalei, prin ASSMB.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră