Cinci noi tipuri de cartele de călătorie cu metroul

15 Oct 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Cinci noi tipuri de cartele de călătorie cu metroul

Compania Metrorex informează călătorii că, începând de duminică, 15 octombrie, introduce cinci noi cartele de călătorie cu metroul.

Niile tipuri de cartele sunt:
- cartela cu o călătorie - 2,5 lei;
- abonamentul anual - 720 lei;
- cartela grup 3 persoane - 5 lei;
- cartela grup 4 persoane - 6,5 lei;
- cartela grup 5 persoane - 8 lei.
Avantajele noilor titluri de calatorie sunt următoarele, potrivit unui comunicat al companiei, postat pe site-ul Metrorex:

- cartela cu o singură călătorie poate fi folosită de pasagerii care doresc să efectueze o singură călătărie, ocazional.

- abonamentul anual urmăreşte fidelizarea călătorilor zilnici pe o perioadă mai mare de o lună şi oferă avantajul unor costuri lunare reduse faţă de cele generate de achiziţionarea mai multor abonamente lunare. Călătorii care optează pentru acest abonament pot beneficia de circa o lună şi jumătate de gratuitate la transportul cu metroul.

- cartelele de grup (3,4 sau 5 persoane) vin în sprijinul grupurilor (atât călători fideli, cât şi turişti) cu preţuri mai avantajoase per călătorie faţă de cele existente.

Metrorex transmite că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele având ca scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât şi a câlâtorilor ocazionali.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră