Bucureşti: 4000 militari vor participa la parada de 1 Decembrie

30 Noi 2019
Bucureşti: 4000 militari vor participa la parada de 1 Decembrie

Aproximativ 4.000 de militari vor participa duminică, începând cu ora 11:00, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Manifestările vor include şi prezentarea a peste 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave.

Tot duminică, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, va avea loc, de la ora 09:00, o ceremonie militară și religioasă.

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz (ansamblu de pavilioane sau de lumini arborate de o navă cu ocazia unei festivități), anunţă MApN.

Repetiţiile pentru Parada militară deschise reprezentanților mass-media vor avea loc după următorul program:

– miercuri, 27 noiembrie, de la ora 09.45, la Terenul de instrucție Ghencea (acces din Șoseaua Antiaeriană nr. 4-6, începând cu ora 9.00).

– sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 09.00, în Piaţa Arcul de Triumf.

Pentru buna desfăşurare a paradei, Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

MApN recomandă publicului spectator să vină la paradă fără bagaje voluminoase.

 
SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră