Oana Pellea: Stai, Doamne iartă-mă, acasă. Stai pe Facebook cât vrei, îți economisești și banii de teatru și nici nu deranjezi actorii

07 Feb 2019
Oana Pellea: Stai, Doamne iartă-mă, acasă. Stai pe Facebook cât vrei, îți economisești și banii de teatru și nici nu deranjezi actorii

Oana Pellea a postat pe Facebook un mesaj extrem de critic la adresa spectatorilor care doar fac act de prezență în sala de teatru și nu se manifestă civilizat în cadrul acestui eveniment artistic.

"Iertați-mă. O să o spun pe aia dreaptă. A cumpără un bilet la teatru, a veni la teatru, a avea bilet în primul rând, a te uita pe Facebook mare parte din spectacol, iar la final a urla Bravo….mi se pare un semn de prostie. Iertați-mă ! Vă rog, iertați-mă! Stai, Doamne iartă-mă, acasă… stai pe Facebook cât vrei…îți economisești și banii de teatru și… nici nu deranjezi actorii care TE VĂD tot spectacolul că nu le acorzi niciun pic de respect elementar. E degradant pentru dumneavoastră… și doar pentru dumneavoastră!

PS. Și… vă rog mult… nu strigați Bravo… barem atât!

PS2. Nu filmați spectacolul …e INTERZIS! E FURT! Și sunteți anunțați asta la intrarea în sală!

PS3. Să nu credeți că sunt deranjată de astfel de manifestări :) …Nimic nu îmi poate lua bucuria existenței pe scenă. Menționez astfel de apucături în speranța că poate cineva citește, înțelege și data viitoare când se duce la teatru acordă actului artistic respectul cuvenit!", a scris Oana Pellea pe contul său.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră