Festivalului Vacantei - Drumul lui Fat Frumos, în Băilești, pe 25 august

23 Aug 2017
Festivalului Vacantei - Drumul lui Fat Frumos, în Băilești, pe 25 august

 .Fundatia Abracadabra si Teatrul National pentru Copii Abracadabra cu sprijinul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale imreuna cu Primariile si Consiliile locale Bacau,Mangalia,Bailesti ,Rupea,Filiasi ,Tirgu Jiu au organizat in aceasta vara prima editie a Festivalului Vacantei - Drumul lui Fat Frumos.

Drumul lui Fat Frumos ajunge pe 25 august la Bailesti .Pe aceste meleaguri a fost vazuta Pasarea Maiastra.Va invitam cu mic cu mare sa ne intilnim in Parcul din centrul Bailestiului ,la ora 11si 30 de minute , sa pornim pe drumul lui Fat Frumos. Aducem si Calutii Babei cea Rea pe care i-am salvat din batrinul Calatis(Mangalia).Vineri 25 august, chiar de Zilele Bailestiului, veti devenii cu totii       Feti Frumosi si Ilene Sinziene.

Aventura continua simbata 26 august in Tara Birsei.Calul cel Nazdravan, care are sapte inimi , ne va purta in zbor spre cetatea din Rupea, unde s-au ascuns cei trei Zmei care fura merele de aur.Ne v-om intilnii cu totii la intrarea in cetatea Rupea, pe la orele 17, sa pornim in Aventura povestilor Romanesti.

Nu vor lipsi comorile oferite de editura Humanitas Junior.
Pentru ca toata lumea sa afle de Festivalul Vacantei –Drumul lui Fat Frumos suntem ajutati de TVR Radio Romania Cultural,Smart Fm.
Aventura noastra se mai indulceste cu Betty Ice.

Va invitam sa deveniti Eroii din Povestile Romanilor, in 25 august la Bailesti si 26 august in cetatea Rupea, la Festivaluil Vacantei –Drumul lui Fat Frumos.  
 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră