Simona Halep: reacția în urma anulării Turneului de la Wimbledon

01 Apr 2020 | scris de A.A.
Simona Halep: reacția în urma anulării Turneului de la Wimbledon

Turneul de tenis de la Wimbledon, programat în intervalul 29 iunie - 12 iulie 2020, a fost anulat, în contextul pandemiei de coronavirus, au anunţat, miercuri, organizatorii.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a postat, miercuri seara, un mesaj pe un site de socializare în care afirmă că vestea anulării ediţiei 2020 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon a întristat-o.

"Sunt tristă să aud că a fost confirmată anularea ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon. Finala de anul trecut va rămâne mereu una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Dar acum trecem prin ceva mult mai important decât tenisul, iar vestea cea mai bună e că Wimbledon va reveni anul viitor. Asta înseamnă că voi avea şi mai mult timp până îmi voi apăra titlul. Fiţi puternici şi păstraţi-vă încrederea", a scris Halep pe contul personal de Facebook.

La 13 iulie 2019, Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep obţinea astfel al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după Roland Garros 2018.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră