Gestul de generozitate al Simonei Halep, în vreme de pandemie (VIDEO)

17 Mar 2020 | scris de A.V.
Gestul de generozitate al Simonei Halep, în vreme de pandemie (VIDEO)

Simona Halep a postat în pagina ei de Facebook un mesaj video la vreme de pandemie și de criză la scară mondială. Simona a anunțat că a decis să doneze o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații.

Suma donată de Simona Halep va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța.

Iată, mai jos, mesajul Simonei Halep:

”Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!

Pentru donatie : Asociatia "SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA" cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 - Ron si
RO27RNCB0078138325900002 - Eur, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru - Director executiv”.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră